2024. április 24.
Elgázolt egy embert a vonat Debrecenben

Elgázolt egy embert a vonat Debrecenben

A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon a távolsági járatok esetében akár 60-120 perccel hosszabb menetidővel kell számolni.

Baleset miatt hosszabb a menetidő a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon - tájékoztatta a Mávinform kedd délután az MTI-t.

Közleményük szerint nem sokkal fél három előtt egy Budapestre tartó sebesvonat Debrecen és Apafa között elgázolt egy ismeretlent. A hatósági helyszínelés idejére ezen a szakaszon mindkét vágányt lezárták.

A területileg illetékes autóbusz társaság vonatpótló járatot nem tud biztosítani. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon a távolsági járatok esetében akár 60-120 perccel hosszabb menetidővel kell számolni - tették hozzá.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.