2024. május 9.

A DVSC-Győr kézilabda mérkőzést még nézők előtt játszhatják

5 és fél millió forintra és három zárt kapus mérkőzésre büntette a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes testülete a DVSC-t. A debreceniek fellebbeznek.

Az utóbbi időben a DVSC és az Érd női kézilabda-mérkőzései rendre botrányok között zajlanak.  Legutóbb Debrecenben az érdi edző becsmérlése és egy bedobott söröspohár borzolta az idegeket, aminek súlyos büntetés lett a vége. A debreceni szurkolók a nemrégiben lejátszott kupameccsen próbáltak „törleszteni”, így a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes testülete 5 és fél millió forintra, valamint három zárt kapus mérkőzésre büntette a DVSC-t – úgy, hogy nem a debreceniek voltak a házigazdák, így a rendbontást nem is fékezhették meg. A debreceniek ezért rendkívül súlyosnak tartják az ítéletet, így fellebbeznek ellene – írta a civishir.hu.

Mivel másodfokú döntés még nincs az ügyben, a február 14-ei DVSC-Győr mérkőzésen lehetnek nézők a Főnix Csarnokban.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.